VÅR KVALITETSLEDNING

Du är vad du äter – och det är därför vi bara levererar den bästa kvaliteten när det kommer till färska råvaror. Så här gör vi:

Kvalitetskontroller

För att säkerställa en förstklassig och säker matupplevelse genomgår våra ingredienser regelbundet en mycket selektiv kvalitetskontroll, noga övervakad av våra interna experter.

Kort och transparent leveranskedja

Vi samarbetar endast med leverantörer som har total kontroll över hela sin produktionsprocess – från produktion till förpackning. Dessutom levererar vi dina ingredienser direkt från våra producenter, helt utan mellanhänder.

Säsongens ingredienser

Vi undviker att använda pumpa i maj eller jordgubbar i december. För att säkerställa hållbarhet och kvalitet skräddarsyr vi alltid våra recept utifrån färska & säsongsbetonade råvaror.

Små leverantörer

Från vegansk kimchi till färska örter. De flesta av våra ingredienser kommer från små europeiska leverantörer eller familjeföretag som skapar sina produkter med kärlek och omsorg, ofta med årtionden av erfarenhet.

Innovativ förpackning

Ömtåliga varor som frukt och grönsaker separeras från hårda föremål i lådan så de levereras till din dörr i bästa skick. 83 % av våra förpackningar är återanvändbara eller återvinningsbara – bra för dig, bra för dina ingredienser och naturligtvis bra för miljön.

Förvara maten rätt

Förvara frukt och grönt på rätt sätt. Vi visar dig hur du bibehåller dina ingrediensers bästa smak och färskhet. Dessutom undviker du matsvinn. Här är våra bästa tips.

Betala med

Sociala medier

2023 © Marley Spoon B.V. Alla rättigheter förbehållna.