Förvara frukt och grönt på rätt sätt så håller de längre och du undviker matsvinn
Broccoli, Morötter, Blomkål, Skivade grönsaker, Sallad, Mjuk frukt, Färska kryddörter och Sparrris
TIPS 1: Ställ in kylskåpet på 4 grader
TIPS 2: Förvara grönsaker separat från frukt
TIPS 3: Använd glasburkar, tupperware eller plastpåsar för att förhindra uttorkning
TIPS 4:Tvätta bär och druvor innan de ska ätas
Äpple, Aubergine, Avokado, Citrus, Gurka, Paprika och Tomater
TIPS 1: Låt mogna på köksbänken
TIPS 2: Förvara sedan i kylskåpet
TIPS 3: Separera mogen och omogen frukt
Bananer, Vitlök, Mango, Pumpa och Kryddörter
TIPS 1: Plocka bananerna från klasen och håll separat
TIPS 2: Förvara färska örter (som basilika) i kylen. Eller skär av stjälkarna och ställ i ett glas vatten
Lök och Potatis
TIPS 1: Förvara på en sval, mörk plats som ett skåp eller skafferi
TIPS 2: Håll isär potatis och lök för att förhindra groddar
TIPS 3: Lägg ett äpple vid potatisen för att förhindra groddar
Behöver du en påminnelse? Ladda ner PDF-filen och sätt den på kylskåpet.
2023 © Marley Spoon B.V. Alla rättigheter förbehållna.