Lieke
"Jag är praktiskt taget född med en genuin kärlek till mat! Ett av mina tidigaste minnen är när jag som 3-åring oroade mig för att mina dagisfröknar inte skulle värma upp min barnmat på rätt sätt. Min besatthet till mat har inte försvunnit sedan dess och min matlagningsstil kan beskrivas som hedonistisk med samvete."
Biografi
Jag har alltid varit galen i mat! Som 3-åring oroade jag mig för att mina dagisfröknar inte skulle värma upp min barnmat på rätt sätt; som 9-åring bakade jag min första soufflé och strax innan jag fyllt 10 hade jag redan lagat min första 4-rätters meny (inklusive grillad paprikasoppa, majsbröd och en klassisk chokladkaka). Idag är jag minst lika besatt av matlagning och äter med glädje mat från världens alla hörn. Min stil kan beskrivas som samvetsgrann hedonism. Jag älskar dekadent mat, men gillar samtidigt att laga rätter med mycket grönsaker - och grönsaker kan lätt vara dekadenta!